marți, 4 noiembrie 2008

artistii.....din '97

E seara si am pornit tv-ul …de obicei chiar nu fac din astea …nope, nu sunt fan ..”elodia” si chiar daca as fi nu ar fi nevoie sa pornesc tv..as auzi tot de la vecinele mele dragute..pe care nu le pot potoli altfel decat cu niste metallica…in cazul in care nu fac asta risc sa aud toata noaptea ce e pe otv….in fine , despre vecinii ar fi alt subiect de tratat. Deci asa cum spuneam am pornit tv si bineinteles , nu am rabdare sa ma uit pe un anumit post…nu sunt nici fan acasa sau kanal d…sau mai stiu eu ce ..nope..eu doar butonez si cum tot apareau alte imagini la un moment dat apare pe undeva ceva cu 3SE…doamne….am ras pe moment si mi-am amintit tot..ceva ce parca era sters din mintea mea ….cum am putut sa uit….ce la moda erau candva baietii de la 3SE….nu era nimeni sa nu stie de ei. Eram in generala si a aparut hitul “ai plecat” asta candva prin ’97 …pe atunci aveam 11 ani…..vai…si colegele de la scoala erau innebunite….tin minte ca am fost la ceva concert cu ei…bine mi-am pierdut un pantof pe acolo, asta nu conteaza …dar cand am mers luni la scoala nimeni nu mai vorbea cu mine…cum am putut eu sa merg fara pretioasele mele colege…..bine , daca nu aveai postere cu ei sau macar ceva casete , nu mai erai “tru”, dar chiar sa mergi la concert…asta nu se mai iarta. Imi amintesc si acum fetele innebunite de acolo….strigau mai tare decat se auzeau baietii …baietii in costumele lor de astronauti….ce mai, un adevarat show, dar trebuie sa recunosc ca si mie mi-a placut pe acolo…..bine, in afara de cateva faze, dar sa lasam criticile..:P . Pe urma au mai aparut si cei de la animal x cu parul ceva mai deosebit …..in rosu , galben si ….verde( ce sa facem “vierme” nu a putut sa puna albastru sa fie in ton cu steagul nostru …nu, trebuia el sa fie mai deosebit…el a vrut verde!..:)) )…apoi cei de la N&D cu “vino la mine” sau “ nu ma lasa” , “nu vreau sa te pierd”…..hm cam multe probleme aveau pentru inceput :P.

Dar hey….mai erau cei de la genius cu “macho man” sau “ciocolata” pe care nu ne-o dadeau nici sa ii batem…eh nici chiar sa bati pe cineva pt o cioco, chiar erau cam pofticiosi si zgarciti artistii pe atunci….si celor de la valahia li s-au furat bananele , dar macar le-au prins pe suzana si roxana…..ce sa mai zicem de andre…ele aveau melodii pentru fiecare sezon…dar ce miscari! Un pas la stanga , un pas la dreapta si …..poc! miscare cea mai senzationala pe care o aveau ……..rotirea din cap ..noroc ca nu era nimeni prin apropiere..:)) in fine ..cert e ca erau multi “artisti” pe atunci si cu siguranta toti ne amintim de ei ..cu mai multa sau mai putina placere….

Un comentariu:

anca spunea...

...citind randurile tale m-ai readus in trecut,in copilarie...atatea amintiri frumoase...m-au trecut fiori prin tot corpul la aducerea aminte atator sotii...parca au trecut prin mintea mea ca un film..da...
din pacate lumea uita de unii ARTISTI...dar din pacate....de cei cu adevarat talentati:(
ehh...eu iti multumesc pt amintirile pe care mi le-ai oferit si te astept in fiecare zi cu alte ganduri...te pup!!!:)