marți, 9 noiembrie 2010

Prea devreme?

        Azi vreau sa vina Craciunul! Si ce daca e prea devreme?? Eu vreau zapada, cantece de Craciun, beculete aprinse pe strada, braduleti impodobiti. In noaptea asta doar asta am facut. M-am uitat la filme despre Craciun, la desene animate cu Craciunul, am ascultat cantece de Craciun si stiu ce voi face azi. Ma voi gandi cum sa decorez de Craciun, poate voi si incepe, voi face cd-uri cu melodii de Craciun, cu colinde, vreau mai multe filme! Anul asta o sa astept Craciunul mai mult ca de obicei. Nu ca pana acum nu l-as fi asteptat in fiecare an :)

        Eh...Craciunul asta...si eu care vroiam sa scriu inainte si despre toamna...dar m-am bucurat din plin de ea, ba chiar am facut si cateva poze prin parc, cateva plimbari - nu chiar cate as fi vrut eu...bine, mereu sunt eu in plan nemultumita, dar nu in sensul rau, ma bucur de cat am parte, doar ca vreau mai mult :D ....uff..!!
        Si uite asa e iarasi 7 dimineatza, iar mi s-a racit cafeaua, iarasi nu am dormit. Si ce dacaaa...nu pot dormi si ce dacaaa...noaptea e zi.....ta na na naaa...
        Am plecat. Poate il visez si pe Mosul. 8->

5 comentarii:

Dani spunea...

Hehe, Craciunul asta va fi mai special! Si ce dacaaaa ... ma visezi pe mine in locul Mosului?...

Ramo spunea...

hm...nu ma plang :P

dreamr spunea...

The most wonderful time of the year...

Chuck Basstard spunea...

pfff si eu astept Craciunul... Da se pare ca ii ia mult timp sa ajunga (prea mult pentru mine ) :D

Ramo spunea...

Dreamr, sunt perfect de acord cu tine. :)
Chuck: stiu, stiu, dar tot trebuie sa vina el, e inevitabil :D